Företagslarm för små och stora företag

Vi installerar även på kvällar och helger – så att ni slipper göra avbrott i er verksamhet.

Larm och övervakning till små och medelstora företag

Vi använder certifierade produkter för en hög driftsäkerhet!

Företagslarm kopplat till larmcentral kostar från 199 kr / månad. Har ni larm idag kan vi enkelt konvertera detta och på så sätt minimera kostnaden för installation.

Kontakta oss så kommer vi ut och besöker er.

Vill du ha hjälp att välja larm till ditt företag?

Larmväska för utomhusbruk

Vem vaktar er byggarbetsplats när personalen går hem? Ett inbrott på arbetsplatsen innebär höga kostnader i inköp men också för driftstopp. Kameraövervakning eller larmväska är två alternativ.

Med en genomtänkt larmväska larmar du snabbt och säkert byggställningar, entreprenadmaskiner och andra tillfälliga objekt utomhus. Ingen nätanslutning krävs då strömförsörjning tryggas av kraftfulla batterier med upp till två års driftstid.

Kameraövervakning

SÄKA kan erbjuda allt från den lilla lösningen för hemmet till en stor företagslösning. Med vår smarta kameratjänst (CCTV) har du möjlighet att förebygga stölder, svinn och skadegörelse. Kombinationen med bra lås, inbrottslarm och kontinuerlig övervakning är ett effektivt sätt att höja säkerhetsnivån för dina lokaler och din verksamhet. SÄKA tillhandahåller samtliga kombinationer.

Få hjälp att välja rätt larm

Välkommen att kontakta Jörgen på SÄKA för att få hjälp med val av inbrottslarm till ert företag.

hemlarm bas

Er säkerhet - vårt fokus

Hemlarm Premium+

Välkommen att kontakta SÄKA för mer information om larmpaketet Premium+

Genom att skicka detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy
hemlarm bas

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.